Twee Bosch Car Service monteurs

Accucheck

Met een Bosch-accu van Bosch Car Service Groot Jebbink bent u verzekerd van de modernste technologie

Zonder goede accu komt geen auto van zijn plaats. Maar naast stroom om uw auto te starten, moet de accu van een moderne auto ook energie leveren aan allerlei elektronische systemen waarmee deze auto’s zijn uitgerust. Daarom moet een accu ook steeds meer presteren. Met de accu's van Bosch geven wij invulling aan die behoefte met een ruim assortiment, voorzien van de modernste technologieën. Eén daarvan is de gepatenteerde PowerFrame®-technologie, een speciaal ontwikkelde inwendige roosterstructuur voor betere prestaties en een langere levensduur. Welke accu u nodig heeft, hoeft u niet zelf uit te zoeken. Bosch Car Service Groot Jebbink biedt u de Bosch-accu die speciaal voor uw auto werd ontwikkeld.

Hogere eisen

Een accu moet voldoende stroom en capaciteit leveren, lang meegaan en ervoor zorgen dat de motor altijd gemakkelijk aanslaat, ook bij de laagste temperaturen. Bosch-accu’s blinken hierin uit. Door de moderne autotechnologie zijn daar extra eisen bijgekomen. Zo zijn er auto’s met een start-stopsysteem, waarbij de motor bij stilstand automatisch wordt uitgeschakeld en daarna steeds weer wordt gestart. Dit belast de accu extra, waardoor ook andere eisen worden gesteld aan de accutechnologie. Hetzelfde geldt voor auto’s die zijn uitgerust met een systeem voor de terugwinning van remenergie. Voor al deze technische eisen biedt Bosch Car Service Groot Jebbink de juiste accu en in onze moderne werkplaats beschikken wij over de hierbij benodigde meet- en testapparatuur.

 Test de batterie par un mécanicien

Milieuvriendelijke recycling

Bij het vervangen van uw accu dragen wij ook zorg voor de milieuvriendelijke afvoer en recycling. Veel van de grondstoffen van een accu kunnen worden hergebruikt. Hiervoor heeft Bosch in samenwerking met logistieke partners de inname van oude accu’s en de overdracht aan recyclingbedrijven op zich genomen. Zo wordt het in de loodzuuraccu’s aanwezige lood zeer efficiënt verzameld en milieuvriendelijk voorbereid voor hergebruik. Nog een mooie reden om te kiezen voor een Bosch-accu.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen