Monteur met remmen

Bosch Brake Specialist

Professionele remmenservice dankzij grondige technische kennis

Remmen behoren tot de belangrijkste veiligheidsonderdelen op een auto. Versleten remonderdelen moeten daarom zo snel mogelijk vervangen worden. Bij Bosch Car Service Groot Jebbink in Vorden en Zutphen kunt u terecht voor een professionele montage van alle typen remonderdelen

Kwaliteit van Bosch

Al meer dan 90 jaar brengt Bosch innovaties rond remsystemen op de markt. Het begon in 1927 met de ontwikkeling van de pneumatische servorem. Daarna volgden heel wat systemen die de veiligheid van de automobilisten vergroten: het antiblokkeersysteem ABS in 1978, tractiecontrole TCR in 1986 en het antislipsysteem ESP® in 1995.

 

Door nieuwe technologieën en materialen is het vervangen van remmen vandaag een complexe taak. Elk type remschijf of remblok vraagt een specifieke aanpak. Het is heel belangrijk dat wij de installatie correct kunnen uitvoeren. Daarom hebben wij de opleiding tot Bosch Brake Specialist gevolgd.

Remmen

Bosch Brake Specialist

Als Bosch Brake Specialist is Bosch Car Service Groot Jebbink helemaal mee met de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van remmen. Wij volgden hiervoor een speciale opleiding en legden met succes de proef tot remmenexpert af. In de opleiding werd gefocust op een goede technische kennis en het begrijpen van de nieuwigheden in de markt. Daarnaast werd aan de hand van praktijkvoorbeelden ook aandacht besteed aan typische montageproblemen en vaak voorkomende storingen in remsystemen.

 

Als Bosch Brake Specialist werken wij met Bosch-onderdelen en kunnen wij ook vertrouwen op de technische remmenexpertise van Bosch. Voor remmen ben je bij Bosch Car Service Groot Jebbink in Vorden en Zutphen aan het juiste adres!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen