Vacature winkelmedewerker Vorden

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je vaak in contact komt met andere mensen? Word jij écht enthousiast wanneer je elke dag mensen blij mag maken? Dan is onze baan als winkelmedewerker perfect voor jou! 

Wij bieden jou:

  • Een afwisselende baan met een salaris volgens de CAO motorvooertuigen en tweewielers, pensioenopbouw, collectieve verzekeringen en personeelskorting; 
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast contract;
  • Een hecht team wat altijd voor je klaar staat;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen;
  • Een prettige, enthousiaste, gemoedelijke en collegiale werksfeer in het mooiste tankstation van Vorden 

Dit ga je doen:

Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor het afrekenen van brandstof en producten, het op peil houden van de schappen en samenwerken met de bakkerij en sushi shop.

Logo Auotbedrijf Groot Jebbink

Je werkplek:

In ons hecht familiebedrijf zijn we altijd positief, zowel naar elkaar als naar de klanten toe. Dit werkt gelukkig aanstekelijk, wat Shell Groot Jebbink in Vorden een vrolijke werkplek maakt vol afwisseling en waarbij er genoeg ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Omdat we het belangrijk vinden dat al onze medewerkers met veel plezier naar hun werk toe gaan, bieden we genoeg redenen aan om met plezier bij ons te komen werken.

Dit vragen wij van jou:

Kan jij je helemaal vinden in deze functie? Dan ben jij dé perfecte persoon als aanvulling voor ons team! Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen