Bosch Car Service Groot Jebbink Onderhoud en Reparatie

Onderhoud & reparatie

Autobedrijf Groot Jebbink is aangesloten bij de Bovag en zo bent u verzekerd van garantie op reparatie en onderhoud dat is uitgevoerd door ons. Hoge kwaliteit en uitstekende service zijn al meer dan een halve eeuw kernwaarden voor ons.

Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service, het mondiale netwerk van onafhankelijke autobedrijven.

Bosch is producent en uitvinder van vrijwel alle moderne autotechniek. Autobedrijf Groot Jebbink heeft toegang tot de omvangrijke kennisbank en past bij onderhoud en reparatie overwegend de betrouwbare auto-onderdelen toe van dit Duitse A-merk.

Lage prijzen

Met opzet is Autobedrijf Groot Jebbink actief als universeel autobedrijf. Dit heeft belangrijke voordelen voor u en onze andere klanten. Als Bosch Car Service garage werken wij op het niveau van de merkdealer, maar ons uurtarief ligt beduidend lager dan dat bij de dealer. Door onze lage prijzen, terug te zien in ons vriendelijke uurtarief en ook in de gunstig geprijsde kwaliteits onderdelen, houden wij u mobiel. En dat al meer dan 50 jaar!

Bosch Car Service Groot Jebbink Vorden

Gratis APK

Als u het onderhoud en reparatie combineert met een APK-keuring, dan profiteert u van een gratis APK keuring. Als klant van ons autobedrijf staat bovendien tegen gereduceerd tarief een leenauto of een gratis leenfiets klaar, zodra wij in onze moderne werkplaats aan het werk zijn om uw heilige koe weer in topvorm te brengen. Een ander voorbeeld van onze service is het geheugensteuntje die wij naar al onze klanten in de Achterhoek sturen zodra de APK datum nadert.

* De klantenkring van Autobedrijf Groot Jebbink bestrijkt een belangrijk deel van de Achterhoek met klanten uit Vorden, Hengelo (g), Wichmond, Baak, Almen, Ruurlo, Kranenburg, Lochem, Laren, Zutphen, Warnsveld, Eefde, Brummen, enz.

Gratis Pechhulp

Naast de gratis APK, verstrekken wij ook gratis pechhulp. 

De Pechhulppas met Europa- en woonplaatsdekking wordt verstrekt, wanneer u uw auto laat onderhouden door Autobedrijf Groot Jebbink*. Wij zorgen ervoor dat uw auto in top conditie verkeert. Hierdoor wordt de kans op pech minimaal, maar uitsluiten kunnen we pech niet.  

De Groot Jebbink pechhulppas staat garant voor 24/7 pechhulp. In de eigen woonplaats, Nederland en ook in de rest van Europa. “Als we iets doen, dan doen we het goed.”

Het complete pakket omvat onder meer vervangend vervoer, ook als u tijdens uw vakantie ergens in Europa stilvalt. Ook starthulp en het vervangen van een lekke band zijn inbegrepen.

“We werken samen met absolute specialisten in pechhulp, zodat u zorgeloos kunt autorijden."

Meer weten? klik op de button hieronder.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen