Bosch Car Service Groot Jebbink doet sinds 1963 alles voor uw auto!

Over ons - sinds 1963

Op 1 juni 1963 maakte Driekus Groot Jebbink zijn jongensdroom waar: een eigen autobedrijf. Reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s ging hand in hand met verkoop van occasions en later ook nieuwe auto’s. 

In rap tempo groeide ons bedrijf uit tot een echte dorpsgarage met een grote vaste klantenkring verspreid over de hele achterhoek.

Service voor uw auto sinds 1963

Het succes resulteerde in dealerschappen van Ford, Suzuki, Daewoo en Chevrolet. Jan Groot Jebbink nam in 1991 het garagebedrijf over van zijn vader. 

Na succesvolle jaren als dealerbedrijf is gekozen voor hechte samenwerking met Bosch Car Service. Zo kunnen wij werken op dealer niveau tegen een werkplaatstarief dat al snel 20% lager ligt.

Wij doen alles voor u en uw auto

Dankzij onze vestigingen in Vorden en Zutphen helpen we automobilisten in een groot deel van de Achterhoek aan zorgeloos autorijden. 

We begroeten klanten uit onder meer Zutphen, Vorden, Warnsveld, Eefde, Almen, Harfsen, Baak, Steenderen, Toldijk, Wichmond, Barchem, Lochem, Ruurlo, Brummen, Dieren, enz.

Wat doen wij allemaal voor u?

Bij Bosch Car Service Groot Jebbink kunt u sinds 1963 terecht voor onderhoud, reparatie en APK keuring van uw auto. Als modern autobedrijf in de Achterhoek weten raad met alle merken en typen auto’s.

Dankzij de samenwerking met Bosch, de grootste ontwikkelaar en producent van auto-onderdelen ter wereld, kennen ook de nieuwste auto’s geen geheimen voor ons.

Met een garagebedrijf in Vorden en een garagebedrijf in Zutphen zijn we als autobedrijf Groot Jebbink altijd in de buurt om u te helpen bij problemen, vragen of wensen rondom uw auto of mobiliteit.

Naast onderhoud, reparatie en APK verzorgt BCS Groot Jebbink ook auto airco service, ruit reparatie, autobandenservice (zomer- en winterbanden), spoelen van automaatbakken en onderhoud aan campers.

Bosch Car Service Groot Jebbink is aangesloten bij Bovag.

Wij zijn als familiebedrijf trots op een trouwe klantenkring in een groot deel van de Achterhoek. Met onze autobedrijven in Zutphen en Vorden mogen we automobilisten in onder meer Zutphen, Vorden, Warnsveld, Eefde, Baak, Steenderen, Toldijk, Brummen, Hengelo (Gld.), Almen, Barchem, Lochem, Ruurlo en Kranenburg tot onze klanten rekenen.
 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen