Jan Groot Jebbink, uw auto aankoop coach

De 4 voordelen van samenwerken met Jan

  1. Nuchtere kwaliteitsbeoordeling van de auto
  2. Professionele prijsonderhandeling 
  3. Ophaalservice
  4. Ontzorgen bij garantie en onderhoud

 

Jan met occasions

‘Uw ideale auto staat al te koop! Samen zullen we ‘m vinden’

Heel Nederland is uw showroom dankzij occasionwebsites als AutoTrack en gaspedaal. Maar wat als uw droomauto aan de andere kant van het land staat? Auto aankoop coach Jan Groot Jebbink heeft de oplossing. Ook voor het overnemen van garantie & onderhoud.

“Voor mijn opdrachtgevers neem ik de nadelen weg die kleven aan het kopen van een gebruikte auto”, vertelt Jan Groot Jebbink. Al 35 jaar gidst hij mensen naar probleemloos autoplezier als eigenaar van een familie garagebedrijf in Vorden (Achterhoek). “Ver weg wordt dichtbij. Mensen kunnen de beste auto voor het budget kiezen. Al staat de auto in Maastricht of Den Helder. ”

Bosch Car Service

Waar staat Bosch Car Service Groot Jebbink voor

Kwaliteit

De kwaliteit die u van Bosch gewend bent, kunt u ook bij Bosch Car Service Groot Jebbink verwachten. Wij waarborgen onze kwaliteit onder andere door het volgen van verplichte technische trainingen voor de monteurs en periodieke kwaliteitsaudits. Daarnaast zijn wij lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Klik hier voor meer informatie over BOVAG.

Kennis en ervaring

Door de support van Bosch kunnen wij u voorzien van een betrouwbare dienstverlening. Bosch Car Service monteurs volgen jaarlijks technische trainingen van Bosch. Ondanks deze trainingen kan het voorkomen dat een autobedrijf het defect aan uw auto niet gemakkelijk vindt. Er staat in dat geval een technische Bosch-expert klaar om hen te helpen uw auto weer in orde te maken.

Bosch onderdelen

Naast het vertrouwen op kennis en ervaring, werken wij met onderdelen, apparatuur en software van Bosch. Daarom kunt u bij Bosch Car Service Groot Jebbink dezelfde kwaliteit verwachten als u van Bosch gewend bent. Door het gebruik van Bosch-onderdelen blijft uw auto in goede staat en met de diagnoseapparatuur van Bosch voeren onze monteurs direct een betrouwbare diagnose voor u uit. 

‘Ik rijd nu een betrouwbare en comfortabele Espace’

“Ik was me aan het oriënteren op een gebruikte Renault Espace. Via het internet had ik een aantal mogelijke kandidaten gevonden, maar ik merkte dat ik informatie en kennis tekort kwam om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Jan beschikt over precieze voertuiginformatie, zoals historie en afkomst (bv. import) en kent exact de technische aandachtspunten. En dat is voor mij zeer waardevolle kennis. Daarom heb ik Jan ingehuurd om samen auto’s te gaan bekijken.

 

Marc Meddens

De eerste Espace raadde Jan me vrijwel direct af om de matige algehele indruk van de auto en het verkopende bedrijf! Nu bleven nog twee kandidaten over: een zwarte van mijn eigen lijstje en een exemplaar dat Jan had opgespoord.

De zwarte Espace stal mijn hart. Jan beoordeelde de auto met ratio en adviseerde om ook de andere Espace te gaan bekijken. Dat bleek een goed advies: deze Espace was weliswaar iets minder luxe uitgevoerd, maar wel een stuk frisser, zuiniger en minder kwetsbaar.

Om een goede keuze te kunnen maken heeft Jan objectief de voor- en nadelen van beide auto’s in kaart gebracht. Daarna liet hij de keuze aan mij. Dat is een belangrijk onderdeel van zijn kracht.

Ik heb gekozen voor de Espace die Jan had geselecteerd en daar heb ik iedere dag weer plezier van.

Jan heeft ook de garantie overgenomen en dit ook meteen in de praktijk gebracht door nieuwe banden te leveren, een nieuwe koplamp te plaatsen (barst in het glas) en vóór de eerste beurt de achterremmen te vernieuwen en een vervelend geluid op te sporen en te verhelpen, allemaal kosteloos.

Kortom, Jan is betrouwbaar, heeft mij met kennis van zaken goed geadviseerd en levert goede service.

Trouwens: inmiddels heeft mijn dochter met hulp van Jan ook een fijne auto gevonden.”

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen